Mijn top 3 herinneringen 2018

Ik hou er van om elk jaar terug te blikken op het afgelopen jaar. En zoals Maarten en ik tegen elkaar zeiden tijdens onze laatste date-avond: 2018 was een goed jaar!

Voor mij persoonlijk een jaar om niet snel te vergeten en waar ik elke dag dankbaar voor ben. Dit is mijn top 3 herinneringen van dit jaar:

Baby Pepijn

Dat ik voor de derde keer moeder werd van een prachtige zoon Pepijn. Thuis geboren in het warme water van een bevalbad. Wat genieten we van hem. Tijdens mijn zwangerschap had ik flinke bekkenklachten. Sporten ging niet meer en 100 meter lopen was eigenlijk al ver. Wat is het dan pittig om van een actief altijd bezig bijtje terug te moeten schakelen naar de eerste versnelling. Hulp moeten inschakelen en zeggen dat het even niet zo goed gaat, vond ik niet makkelijk. Een hoop tranen zijn er gelaten. En wat fijn dat het nu een jaar later zo goed met mijn lijf gaat. Behalve hardlopen kan ik bijna alles weer!

Coachingspraktijk van start

Dat ik mijn baan opzegde en mijn eigen loopbaan- en teamcoachingspraktijk startte. Het was een sprong in het diepe! En ik ben elke dag blij met deze stap! Als je mij een paar jaar geleden had gevraagd of ik zelfstandig ondernemer zou worden zou ik je raar hebben aangekeken. En nu is het werkelijkheid geworden! Ik geniet van deze manier van werken en ik leer ontzettend veel nieuwe dingen!

Genieten van een nieuwe fase

Dat ik ontzettend heb genoten van ons drukke gezinsleven en dit te combineren met het opstarten van mijn eigen praktijk. En hierdoor een hele fijne balans heb gevonden tussen werken, mezelf ontwikkelen en het zien opgroeien van 3 hele lieve mannetjes.

Proost op 2019 met een hoop nieuwe avonturen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s