Terugblik 2019

Tijdens de voorbereidingen voor oud & nieuw zit ik terug te blikken op 2019. Terwijl het eten pruttelt en de oliebollen gebakken worden blader ik terug door mijn foto’s van 2019.

Bewust terugkijken

Doe jij dat ook? Bewust stilstaan bij jouw jaar? Reflecteren en dankbaar zijn. Wat ging goed? Wat is er gelukt en wat liep anders dan gedacht? En wat wil ik volgend jaar? Het maakt me vaak dankbaar en blij.

Afscheid nemen en opbouwen

2019 was het jaar dat we verhuisden van de stad Utrecht naar Ede. Ze zeggen dat een verhuizing hoort bij de top 10 stressvolle life events. Dat kan ik be-amen. Het was niet makkelijk om afscheid te nemen van de mensen, het fijne huis en het goede leven in Utrecht. Ook van de fijne klas en vriendjes van de kinderen die we achterlieten, de buren, vrienden die vlakbij woonden.
We hebben afscheidfeestjes gehad, gelachen en gehuild. Geklust, verhuisd en opgebouwd. We hebben ontdekkingen gedaan in onze nieuwe woonomgeving, onszelf tegen gekomen en heel veel weer voor de eerste keer gedaan.
Het waren gedenkwaardige maanden en we kunnen met dankbaarheid terugkijken. Het was en is niet altijd makkelijk maar we hebben onze draai gevonden, genieten van de ruimte in en om het huis, beginnende vriendschappen zijn ontstaan, en genieten hier van de seizoenen.

 

Moeders helpen in hun loopbaan

Ook op het gebied van ondernemen was 2019 een jaar om met dankbaarheid op terug te kijken. Ik heb met veel plezier met mijn klanten gewerkt. Het is ontzettend mooi om vrouwen die vastlopen in hun werk en niet meer happy zijn te kunnen helpen weer gelukkig te worden in werk. Ook mijn praktijkruimte in huis is een hele fijne lichte plek geworden waar ik met veel plezier mijn klanten ontvang.

 

Interviews

De afgelopen maanden interviewde ik een aantal moeders over werk om zo nog beter te begrijpen waar zij tegenaan lopen in werk en combinatie met gezin. Het is mijn verlangen om ook in 2020 nog meer werkende moeders te helpen in hun zoektocht naar werkgeluk. Dankbaar voor deze mooie vrouwen!
En uiteraard ben ik super dankbaar voor mijn man en 3 mooie jongetjes die mij het meest dierbaar zijn. Ze groeien zo hard en en leren zo veel! En zijn super lief voor hun moeder.

 

Een heel fijn 2020 gewenst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s