Over Willemieke

Als geen ander weet ik hoe pittig het kan voelen om een gezin te runnen, een baan te hebben waarin je jezelf wilt ontwikkelen en daarnaast ook een leuke moeder, vrouw en vriendin te zijn. Ik heb mezelf vaak afgevraagd ‘Hoe doe je dat!?’

Voorheen werkte ik als HR adviseur. Jarenlang ging ik met veel plezier naar mijn werk.Toen brak er een periode aan waarin ik steeds slechter sliep en ik vroeg mij af hoe dit kwam. Ik was niet de moeder die ik wilde zijn en ik verloor het plezier in mijn werk. Ik wist dat het anders kon. Met behulp van een coach ben ik gaan ontdekken wie ik ben en wat bij mij past.

Het verlangen om als loopbaancoach te werken kwam weer boven. Ik had al jaren een diploma op zak als loopbaancoach en had diep in mij het verlangen daar ooit iets mee te gaan doen. Ik had alleen een zetje in de goede richting nodig. Mijn vaste baan heb ik opgezegd. Ik heb mijn gevoel gevolgd en startte mijn eigen loopbaancoachingspraktijk. 

Ik gun het jou ook dat je werk doet waarin je jouw talenten kunt inzetten en je weer blij wordt van je werk. Dat je werk je energie oplevert voor andere leuke dingen. Het is mijn verlangen om jou als werkende moeder te helpen ontdekken waar jij blij van wordt, wat je passies en dromen zijn. Met als doel dat jij de ideale baan te pakken krijgt zodat je weer met plezier naar je werk gaat en de moeder kan zijn die je wilt zijn.

Vanuit mijn vorige functie als HR-adviseur heb ik veel ervaring op gedaan op het gebied van werving en selectie, ziekteverzuim, mobiliteit en vitaliteit. Daarnaast ben ik NOLOC gecertificeerd loopbaancoach. Bovendien ben ik moeder van drie stoere jongens. Dankzij mijn ervaringen en kwaliteiten ben ik in staat om jou als werkende moeder te helpen bij het vinden van die leuke baan of het plezier in je huidige baan terug vinden.

Heb jij het gevoel dat je het anders wilt op werkgebied en wil je een gratis loopbaanadvies gesprek weten? Neem contact met op via  (06)41235042. Ik kijk er naar uit om je te helpen!

Willemieke Pronk Loopbaancoaching

06 412 35 042
info@willemiekepronk.com
KVK-nummer: 69026068

Privacyverklaring

© 2021 Willemieke Pronk